Diensten

Voor het ontwikkelen van uw website maken wij uitsluitend gebruik van Drupal. Drupal beschikt over een enorme internationale actieve community die steeds nieuwe functionaliteiten en vormgeving ter beschikking stelt en op deze manier op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelingen met social media, opties met betrekking tot mobiele telefoons, enzovoorts. Drupal staat bekend om zijn krachtige modules en gebruiksvriendelijke websites. Met de juiste technieken en ervaring kunnen wij de website voor u maken die u wenst tegen een lage prijs. Afhankelijk van uw wensen kunnen de kosten oplopen, en op deze manier kunt u zelf de uiteindelijke prijs bepalen. Hierover vertellen wij u meer onder de uitleg van ‘scrum’.

Hosting

Web hosting is het beschikbaar stellen van een stuk schijfruimte op een server, een computer die continu met het internet verbonden is, waarop bijvoorbeeld de pagina's van een website kunnen w

Webshop

Een webshop is Engels voor webwinkel en is een winkel op het internet waar men producten kan bestellen.

Search engine optimization

SEO staat voor Search engine optimization, oftewel Zoekmachine optimalisatie. Het zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in de lijst bij zoekmachines (Google, Bing enz.) op internet.

Web development

Voor het ontwikkelen van uw website maken wij uitsluitend gebruik van Drupal.