Search engine optimization

SEO staat voor Search engine optimization, oftewel Zoekmachine optimalisatie. Het zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in de lijst bij zoekmachines (Google, Bing enz.) op internet. Dit is natuurlijk belangrijk voor bestaande en potentieel nieuwe klanten, omdat SEO zorgt voor het vergroten van het aantal bezoekers op de site, wat leidt tot meer naamsbekendheid van je bedrijf.

Onze expert controleert of de juiste websitetechnieken worden gebruikt. Stel dat er een prachtige website is met interessante teksten, maar Google kan deze niet lezen, dan houdt het hier al op. Ook wordt er gekeken naar de inhoud van de website. Dit wil zeggen: bevat de website inhoudelijk goed geschreven teksten en worden er woorden gebruikt die mensen (waarschijnlijk) aangeven in de zoekmachine? Tevens is het belangrijk dat anderen u kunnen vinden via Social Media. Verwijs op uw website daarom ook naar Facebook, Twitter, LickedIn, Google+ enzovoorts.

Wilt u meer informatie en en bent u geinteresseerd in SEO-diensten? Neem dan contact met ons op. Het eerste bezoek van onze SEO-expert is geheel kosteloos.