Even voorstellen
Welkom op onze website! Ik, Willem Bressers, ben universitair afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van information science. Tijdens mijn studie en werkervaring ben ik uitgegroeid tot een expert in Drupal Web development. Een interessant weetje: ik heb voor mijn afstudeerproject onderzocht hoe en wat een hoger zoekresultaat kan opleveren met behulp van een zoekmachine!

Willem Bressers
Ons bedrijf is gespecialiseerd in Drupal Web development. Wij werken uitsluitend met experts op het gebied van Drupal.

Werkwijze
Samen met u bespreken wij uw voorwaarden en vertalen dit naar een website die voldoet aan uw wensen en ideeen. Vanzelfsprekend denken wij met u mee, zodat wij doelgericht kunnen werken aan uw website. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor uw hosting. Willem Bressers staat bekend om zijn efficiency en specialisme met Drupal.

Informatie
Kijkt u gerust even rond op deze website voor onze diensten en portfolio. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Drupal en scrum of wilt u een moderne en gebruiksvriendelijke website voor uw onderneming, dan verwijzen wij u graag door naar het tabblad ‘contact’. Het eerste bezoek van onze web developer en eventueel onze consultant aan u zijn geheel kosteloos! Tijdens dit eerste gesprek bespreken bij uw wensen en de oneindige mogelijkheden die wij met behulp van Drupal kunnen realiseren.